Video: Back to school

Min laaange sommerferie er slut, og jeg skal tilbage på skolebænken lige om lidt. Jeg glæder mig helt vildt til endnu en gang at tage hul på hverdagen, fordybe mig og lære. Men det er også med lidt vemod, at jeg nu kigger mig tilbage og ser min (måske) sidste skolesommerferie. De ferier er der altså noget ved: 8 uger uden bekymringer, deadlines og dårlig samvittighed. Jeg kommer til at savne dem. Måske man lige skulle snuppe to år mere på en kandidat..? 😉

Hvis alt går godt – og det satser jeg stærkt på, at det gør – bliver jeg bachelor til sommer. Færdiguddannet og hele molevitten. Titlen? Jo, den bliver noget så mundret som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i sundhedsfremme og diætetik. 

I foråret blev jeg interviewet til PH Metropols hjemmeside, og jeg tænkte, at det kunne være sjovt at vise jer det færdige resultat her. Det er ikke meget, I har set til mit ansigt her på bloggen, men det er mig faktisk ikke så uvant at stå på den anden side af linsen. Som elitesportsdanser har mine forældre trofast optaget kilometervis af film til hjemmestudierne og taget milliarder af billeder til avisartikler, egen hjemmeside og andet sjovt. Jovjov, lidt royal har man vel lov at være 😄

Nåhmen, det var jo min uddannelse, det skulle handle om, og hvis I har lyst til at høre mig fortælle lidt om den på 1 minut, så skal I være så velkomne herunder.
Jeg har spidset blyanterne og pakket rygsækken. Jeg er klar til at lære. Første stop er kursus i journalistisk metode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *