Sommerferiecravings

SommerferiecravingsSommer(ferie)cravingsJeg sidder og sveder og terper og sveder lidt mere over min forestående eksamen. Jeg er kommet til det punkt, hvor min hjerne ikke vil tage mere ind, jeg har læst det samme igen og igen, og jeg vil bare gerne vil have SOMMERFERIE.
Jeg ved godt, at jeg ikke skal klage, for lige om lidt har jeg 8 ugers (8 ugers!!) ferie, hvor jeg ikke behøver at tænke én klog tanke. Så come on; lige det sidste hug, tænker jeg, men …
JEG. KAN. IKKE. MERE.

På trods af min selvynk, synes jeg altså, at det har været et enormt spændende forløb – både praktik og teori. Faktisk har det været mest spændende at skulle forbinde de to ting og afprøve, tilpasse og formidle i virkeligheden. Så jeg vil jo også gerne føre opgaven og eksamen helt i hus.

Jeg har forsødet eksamenslæsningen med diverse overspringshandlinger forkælelser. Se dét er noget, jeg er god til og har praktiseret lige siden min første læseferie. Der er intet, der motiverer som en god gulerod af yndlingsbeskæftigelser: kaffepauser, kagebagning, gåture, blomsterplukning, venindesladren, blogskrivning…

Og imens jeg sidder her bag computeren og kaffepauser, planlægger jeg alle de (lige nu) meget mere interessante ting, jeg skal lave, når jeg endelig har fået sommerferie I MORGEN!

Jeg drømmer om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *