Rocky Roads – Christmas Edition

Rocky Roads - Christmas-editionNår den første sne daler og de første julelys glimter, så må man altså gerne tage forskud på julegodterne. Og julegodter af enhver slags; Juleknus, julefilm, julesnak, julefrokost, julemusik, julekrus og juleslik. Det er kun begyndelsen af julehyggen, for der kommer meget mere!

Rocky Roads i juleudgave er blot én af juleglæderne. Jeg er generelt fan af Rocky Roads aka. Chokoladebrud. De er nemme at lave, man kan fylde dem med ens helt egne yndlingsingredienser, og så smager de bare fantastisk.
Juleudgaven her kunne sagtens være en del af julekonfekten eller bruges som en sød værtindegave til de kommende julebesøg.
Opskriften er kun vejledende; brug den som inspiration.

Rocky Roads - Christmas-editionRocky Roads - Christmas-editionRocky Roads – Christmas Edition

Bismarckstokke
Mørk chokolade
Miniskumfiduser
Karameller
Pistacienødder

Knus bismarckstokkene i en frysepose med en kagerulle.
Smelt 2/3 dele af chokoladen og hæld den sidste del i chokoladen, så den også bliver smeltet. For en form eller bøtte med bagepapir og hæld en smule af skumfiduserne og bismarckstokknasen i bunden. Hæld nu halvdelen af chokoladen i formen og top med karameller skåret i mindre stykker, pistacienødder og flere skumfiduser og bismarckstokknas. Rør lidt rundt. Hæld den sidste chokolade på, og drys med pistacienødder, skumfiduser og bismarckstokknas en sidste gang. Sæt chokoladen på køl til den er helt størknet. Skær den i små stykker og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *