Postkort fra Portugal

Postkort fra PortugalI skrivende stund rumler vi afsted på de portugisiske motorveje på vej til Lissabon. Vi har netop forladt det hotel, vi har boet på de sidste 10 dage med både vemod og spænding. Det har været intet mindre end ren luksus de sidste mange dage, og vi kunne godt have brugt et par dage mere i det her sommerparadis, men samtidig venter et nyt eventyr og storbyferie i Portugals hovedstad.

De sidste 10 dage er fløjet afsted, og vi har nydt hvert et øjeblik! Vi har badet både i poolen og i solen, drukket virkelig meget (billig) kaffe, spist lækker morgenbuffet hver eneste dag, læst bunkevis af bøger og løst ligeså mange kryds&tværs, daset og flydt ud, oplevet, drukket drinks og spillet kort, gået trætte i seng, fået nye venner, nydt lokale delikatesser, blevet bjergtaget af den smukke udsigt og grinet med hinanden.

Her sender jeg et postkort fra de første 10 dage i Portugal:

Postkort fra Portugal{ Aaah, ligge her hele dagen… }Postkort fra Portugal{ …til denne her udsigt }Postkort fra Portugal { Hotellet gemte på de hyggeligste kroge og oaser }Postkort fra Portugal Postkort fra Portugal{ Vi boede på Hotel Rural: Quinta Da Geia i byen Aldeia Das Dez }Postkort fra Portugal  { Et par timers kørsel derfra lå Coimbra, som vi besøgte en dag }Postkort fra Portugal Postkort fra Portugal Postkort fra Portugal Postkort fra Portugal Postkort fra PortugalPostkort fra Portugal Postkort fra Portugal{ En anden dag smuttede vi en tur til Piódão, som er en UNESCObeskyttet by pga. måden og materialerne husene er bygget af. Den var bestemt en meget stejl og væmmelig bjergkørselstur værd }Postkort fra Portugal{ Oppe i byen lå en cool restaurant Plano5, der serverede den lækreste tapas }Postkort fra Portugal { Her sad man og spiste mens solen dansede over bjergene }

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *