Postkort fra Oslo

imagePostkort fra OsloPostkort fra OsloPostkort fra OsloPostkort fra OsloPostkort fra OsloPostkort fra OsloPostkort fra OsloPostkort fra OsloimageimagePostkort fra OsloPostkort fra OsloPostkort fra OsloPostkort fra OsloimageimageimagePostkort fra OsloimagePostkort fra Osloimage Postkort fra OsloPostkort fra OsloimagePostkort fra Oslo

Mens jeg ligger ved poolen og nyder Portugals augustsol, tænker jeg tilbage og smiler ved tankerne om vores storbyferie og minicruise til Oslo, som allerede er blevet lagret som de dejligste minder.

Jeg sender her et lille postkort og viser billeder fra byen, som jeg hel bestemt har planer om at gense på et tidspunkt. Den har charme, ro, idyl og er lidt i stil med København. Jeg er specielt vild med, at kommunikationen foregår på skandinavisk – det binder tilhørsforholdet lidt tættere.

Min søde veninde og rejsemakker har familie i Oslo, derfor kunne vi – ret belejligt – låne et hus lidt udenfor Oslo. Hun præsenterede mig også for de norske specialiteter i både slik-, kage- og madverdenen. Vi smagte Rømmegrøt, solskins- og skillingsboller, bamsemums, seigman og smørbukk. Vi var oppe i Holmenkollen og se den berømte skihopbakke og hoppede selv ned med 100 km/t i en skisimulator. Vi stod oppe på operaen og kiggede ned på oslobåden, som vi tidligere på dagen var sejlet ind i fjorden med. Vi spiste aftensmad og is på Akerbrygge og Tjuvholmen, holdt regnvejrspause i Grünerløkka og nåede også et smugkig på Munchs “Skrik”.

En helt igennem fantastisk ferie at tænke tilbage på, med det bedste selskab, og jeg må indrømme, at jeg føler mig rimelig heldig, når jeg nu ligger her ved poolen og bare har dugfrisk udsigt til endnu en ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *