Postkort fra Lissabon

Postkort fra LissabonDe karakteristiske sporvogne i Lissabon

Jeg sidder ude på altanen, drikker kaffe mens sensommersolen stråler og kigger (med en smule enormtmeget længsel) tilbage på sommerferieminder.

Her sender jeg postkort fra Lissabon, hvor vi brugte de to sidste dage af vores rejse.
Fra vores skønne bade/slappe-ferie til næste stop: storbyferie. Jeg var spændt på Lissabon. Jeg havde ikke hørt så meget om byen. Lidt men godt. Der var god mulighed for, at jeg selv kunne danne mig et indtryk.
På vejen smuttede vi forbi en lille by kendt for et meget stort slot. Vi blev dog ikke overvældede af hverken størrelse eller elegance..
Videre herfra kørte vi til Lissabon, tjekkede ind på et lækkert hotel, der havde alt hvad hjertet begærede – og lidt til – og nød de sidste dage af ferien.
Vi havde slet ikke nok tid til at se hele byen; vi fik kun snuset lidt til den, men det er bestemt en by, jeg gerne vil tilbage til.

Postkort fra Lissabon Postkort fra LissabonSlottet med de 300 sale i byen MafraPostkort fra Lissabon5-stjernet morgenmadPostkort fra Lissabon Morgenmadskokken serverede mig en pandekage med nutella(hjerte) helt af sig selv. Han vidste tydeligvis, hvordan han skulle charmere 😉Postkort fra Lissabon  Postkort fra LissabonElevador Santa JustaPostkort fra LissabonPostkort fra LissabonNæste morgen var kokken en kvinde… Postkort fra LissabonSkønneste hæng-ud-i-solen-lounge på hotelletPostkort fra LissabonPostkort fra Lissabon  Én is om dagen… – i hvert fald når man er på ferie 😀Postkort fra LissabonSmuk flyvetur som afslutning på en vidunderlig ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *