Postkort fra Bøjden

Vi havde lejet et fint, hyggeligt og charmerende lille sommerhus i Bøjden tæt på Faaborg.Der var bl.a. smuk natur. Jeg er vild med de farvefine kornblomster, der helt uhæmmet får lov til at stå og skinne!Udsigten ud over vandet blev bestemt ikke dårligere ved skumringstid.Det perfekte afslapnings-kit ✌🏻På den anden side af huset var denne her fine udsigt.Faaborg Havn … bare en lille bitte is … 😅 Bare rigtig pænt! Mindst én is om dagen (cirka) – Mindre kunne ikke gøre det 😉Se lige! Blomster gør altså noget godt for humøret!Humlemagasinet bød på de fineste haver – her landbohaven med “dukkehus” og en misundelsesværdig køkkenhave.  Efter havevandring blev vi budt på eftermiddagskaffe i oldemors stue.Bagsædestrik til køreturen (og ja, jeg er stadig i gang med den cardigan 🙈)Hjemme igen med varm te i koppen, der matchede min nye bluse. Følg med på instagram HER

Så er jeg hjemvendt efter en SKØN sommerhustur med mine søde forældre. Tremandstid, afslapning med stort A og råhygge har været omdrejningspunkterne for turen – lige som det skulle være.

Vi havde lejet et sødt lille sommerhus i Bøjden – I ved, dér hvor man hopper på færgen mod Fynshav på Als. Huset lå helt ud til vandet, så vi havde den smukkeste udsigt over de blå bølger og endda også egen badebro. Den fik vi godt nok ikke brugt forfærdelig meget 😆
Istedet brugte vi det meste af ferien på at drikke kaffe i haven, ligge i bikini på græsset (hvor heldige har vi lige været?!) læse bøger, løse kryds&tværs’er, strikke, sludre, spise is og spille kalaha, 500 og triominos over aftenteen.

Derudover tog vi en éndagstur til Odense, besøgte fine haver i Humlemagasinet, smuttede på lynvisit i fine Middelfart og eftermiddagsslentrede i Faaborg. Fyn er fin! Ingen tvivl om det.
Jeg kan ikke undgå at føle, at jeg er kommet laaaangt ud på landet lige meget, hvor jeg befinder mig på Fyn. Så mange marker, bakker, og så lidt liv, sammenlignet med Kbh, bevares. Men det er der bestemt også en charme ved! Det er jo faktisk en fordel, når planen er afslapning.

Jeg lider forfærdeligt af “ferie-slut-blues” og denne gang er ikke en undtagelse… Øv, hvor er det bare trist, når noget rart slutter! Kan vi ikke lige starte det hele forfra? Be’ om…
Men på den lyse side, har jeg stadig ferie to uger endnu, og det er skønt at komme hjem her til min hule – og min søde roomie. Det vejer bestemt op for den trykkede sindsstemning 😉

Så nu er jeg vendt stærkt tilbage til kampens hede i Kjøwenhavn, og jeg vil skynde mig at hoppe op på jernhesten og suse afsted mod søerne, hvor jeg skal møde søde venner og forhåbentlig spise fancy fingerfood i lange baner.

Rigtig god lørdag aften derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *