Pip gok påskeglimt

Jeg har haft en skøn omend travl påskeferie!
Lige siden jeg kom hjem, har jeg fløjet rundt og lavet alt muligt og umuligt. Jeg har ikke ligget på den lade side, synes jeg, men når bare man har ferie, gør det ikke noget 😉 (Selvom der godt nok er en eksamensopgave, der skal afleveres og forsvares.. ssshh)

Nu er hverdagen i gang igen, og det er egentlig også meget rart. At komme ind i den vante gang og nyde hverdagens små glæder.
Selvom studiet først rigtig starter på mandag, for mit vedkommende, skal jeg have skrevet noget klogt i den der opgave, og derfor er jeg taget med min mor på arbejde. Pt. sidder jeg altså ved mit eget skrivebord ved siden af alle de kloge it-mennesker og føler mig ret voksen.
Så her får I et lille tilbageblik og påskeglimt af min ferie fra en kaffedrikkende mig tilbage på pinden.

Håber, at I har haft en dejlig ferie og fået kickstartet ugen godt.
God mandag!

En aften inviterede Isabelle og jeg vores forældre til African Night. Vi havde tilberedt de klassiske swahiliretter, vi spiste i Kenya, fortalte og viste billeder. Det var en virkelig hyggelig aften med mange – allerede – gode minder.

 Ja… Jeg har så også brugt påskeferien på at flytte – indtil videre hjem til mine forældre, indtil jeg finder noget nyt at bo i. Jeg har alligevel fået skrabet mange ting sammen på de 2,5 år, jeg nåede at bo på Frederiksberg 🙈

Traditionen tro har vi spist påskefrokost med alt hvad der dertil hører. Hjemmebagt rugbrød, hjemmelavet leverpostej, mørbrad med bløde løg, æg, rejer osv. osv. Det var ikke nogen skidt højtid at komme hjem til med Det Store Kolde Bord 🙋🏻

Jeg er (fortsat) forelsket i de lyserøde blomster!

Rejemadder og æggemadder havde jeg drømt mange drømme om i Kenya… 💭🍞🍤🍳

Hjemmelavet påskepynt og boligovervejelser. Store og svære beslutninger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *