Oprydning og -ladning af batterier

EfterårsferiefornemmelserAaaah! I skrivende stund sidder jeg tilbagelænet i sofaen, iført nattøj, med en varm kop kaffe i den ene hånd og computeren i den anden. Jeg har den bedste udsigt til en hel uges velfortjent ferie!
Den falder sørme på et tørt sted (gør ferier egentlig ikke altid det?) Jeg har planer om en hel masse hygge med en mine dejlige venner og familie. Og forhåbentlig også lidt med mig selv – det øver jeg stadig…
Kreatid, lange gåture, kaffedrikning, tv-kiggeri, sofadasen og dybe vejrtrækninger. Altsammen lige når jeg har lyst, og helt uden dårlig samvittighed. Måske med et drys af jul… Den kommer altså snigende; julehyggen! I dag er der præcis 3 uger til 1. søndag i advent (indsæt selv smiley med hjerter i øjnene 😉 )

Jeg bestod eksamen i fredags, og derfor har jeg i denne uge såkaldt “modulferie”, inden næste kapitel af studiet starter. En uge til at slappe af og lade op til endnu en studietravl hverdag. Bevares, der er stadig en masse bøger, der skal købes og læses, men det er i mit helt eget tempo, og det har nu meget at skulle have sagt 😉

EfterårsferiefornemmelserEfterårsferiefornemmelserIndtil videre har jeg sofadaset i mine forældres sofa til vild med dans, bagt crumble med bær fra haven, strukket kroppen til pilates, fejret en 3-årig fødselsdagsmus, sovet så længe, som jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst gjorde, været på arbejde i bageren, skrålet med på min yndlingsjulemusik, rengjort hele hytten og belønnet mig selv for førnævnte. Ganske fin start på ferien. Både praktiske ting, der rydder op i sindet, og rare ting, der giver energi. Mer’ af det, tak!

Fin søndag til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *