Next stop Kenya


Eksaminerne er ovre, ferien er i fuld gang, og forude venter mit eventyr i KENYA! 😃
2 måneder! 60 dage i Afrika!
I kan tro, at jeg glæder mig! Glæder mig til alt det, der venter. Til mødet med kulturen, naturen, børnene, arbejdsopgaverne, solen, dyrene, udfordringerne og oplevelserne. Og alt det, jeg slet ikke kan forestille mig endnu… Det hele!

Jeg rejser sammen med min studieveninde, og det er jeg sørme glad for. Jeg ville slet ikke turde at kaste mig ud i noget så anderledes helt selv. Jeg kan mærke, at det giver mig tryghed, at vi er to, og at min rejsebuddy er én, jeg kender rigtig godt. Mon ikke, at det er nemmere at sluge en kamel eller to, når man har én ved siden af til at holde i hånden..?
Vi skal bo lokalt hos en familie bestående af mor, far og fire børn mellem 20 år og 8 måneder. Begge forældre er karrieremennesker, og faren er sjældent hjemme. Jeg er spændt på at se, hvordan de får hverdagen til at fungere 😅

Udover at få kulturen helt ind under huden, skal vi ud at se vilde dyr på safari, vandre i smuk natur (som der jo skulle være en masse af i lige netop Kenya) og opleve Nairobi.

Men den allervigtigste grund til, at vi rejser afsted er, at vi skal i praktik på et børnehjem for forældreløse børn, der er ramt af HIV eller AIDS. Vi skal arbejde med børnenes sundhed både på ernæringsfronten, men sandelig også den psykiske og sociale sundhed. Vi skal lege, spille, lære, sanse, lave mad og spise sammen. Det bliver en enorm faglig – og helt sikkert også personlig – udfordring. En erfaring, som jeg vil tage med mig gennem hele livet, håber jeg.

Som punktum på denne dannelsesrejse (det kan man vist roligt kalde den 😉 ) smutter vi til Zanzibar og daser i en uge. Lidt luksus, lidt stille og rolig turisme, masser af sol på maven, forhåbentlig andre søde unge mennesker og optankning på energikontoen. Så er vi klar til at vende snuden hjem mod det fine forår i Danmark.

Så nu kan jeg faktisk ikke vente til, at eventyrerne starter. Next stop Kenya!

Første udfordring: At få alle mine pakkenelliker stoppet ned i en backpack … som jeg kan bære på ryggen, vel at mærke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *