Mine bedste hindbærsnitter

KagebuffetDer står chokolademousse ud af ørerne på mig, jeg har karamel ALLE vegne, jeg drømmer om hindbærsnitter om natten, og tro det eller ej: min mave kan ikke spise flere cupcakes…

Hele fredag stod jeg i køkkenet og bagte kager til min niece Fridas barnedåb lørdag. Det blev en succes, og jeg er meget glad for al den ros jeg fik. Det varmer mit kagehjerte 🙂

Her får I opskriften på mine bedste hindbærsnitter. Sådan nogle går bare aldrig af mode – de er et hit hos både børn og voksne.
I denne opskrift skal der bruges få ingredienser, de er nemme at lave, og så smager de bare fantastisk, win win win!

HindbærsnitterHindbærsnitter, ca. 12 stk.

200 g margarine
300 g mel
100 g sukker
1 æg
Hindbærmarmelade
Pynt: Flormelis, vand og evt. krymmel

Ælt margarine, mel og sukker godt sammen, eller kør det på røremaskinen med en dejkrog. Tilsæt ægget og rør godt. Hvis dejen er meget klistret stilles den kort på køl.
Rul dejen til fire stænger á 7×40 cm. Sørg for at de ikke bliver for tykke, de skal kun være omkring 3mm i højden. Smør hindbærmarmelade på to af stængerne, og læg de andre to ovenpå.
Bag stængerne i ovnen ved 200 grader i ca. 18 min, indtil de begynder at tage farve. Lad stængerne køle helt af på en bagerist og pynt dem med glasur og krymmel. (Jeg har her pyntet dem med frysetørret hindbær.) Skær dem ud i passende snitter med en skarp savtakket kniv.
Hindbærsnitterne kan holde sig et par dage på køl.

Hindbærsnitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *