Min uge #33 + #34

Bloggen og jeg er stadig i feriemodus og således glemte jeg alt om Min uge-indlægget i sidste uge. Hvilket i og for sig er et godt tegn, tænker jeg. Der må gerne være forskel på hverdag og fest ferie. Men I skal da ikke snydes, så i denne omgang sender jeg bare dobbelt op på fornøjelserne. Hermed opdate på de sidste to uger af min sommerferie:

Musik jeg lyttede til… Imagine Dragons nye album og særligt Thunder, synes jeg er ret sej.

Serier jeg sluger… 

  • Mad Men. Efter at have set denne her eminente danske serie blev jeg helt betaget af 60’erne og kastede mig over den amerikanske klassiker om reklamebranchen i 60’ernes New York.
  • One Tree Hill. Det er altså ren tøsehygge på teenageniveau, når min roomie og jeg hopper under hver vores dyne og savler over søde drenge 😍

På min tallerken… Lækker og hurtig aftensmad for én. Saladbowl. Jeg eksperimenterer med det perfekte match, og når jeg har fundet det, lover jeg selvfølgelig at dele opskriften med jer.

Bedste to-do at få ordnet…

  • Sat hylder op ude i køkkenet, så krydderiglas, vandglas og andet, der stod og rodede på køkkenbordet nu kan blive sat på plads. Så fint og rart oppe i mit hovede – og i virkeligheden 😉
  • Sat fjernsyn op i stuen. Vi har arvet et kæmpestort, nyt og lækkert tv, som vi endelig har fået hængt op på væggen. Jeg synes, at det gør rummet lidt mere færdigt og stueagtigt, men selvom det efterhånden er ved at være en uge siden, det blev monteret, har ingen af os haft det tændt endnu… Jeg tror egentlig godt, at vi kunne leve uden et fjernsyn, når det kommer til stykket 😅
  • Taget hul på praktiksøgningen. I efteråret skal jeg i selvvalgt praktik, og jeg skal selv søge en praktikplads. Ret nervepirrende, men samtidig spændende! Kryds lige fingre for mig, tak.

Her i weekenden… er jeg sammen med en masse andre søde mennesker frivillig til Arla Food Fest i Kongens Have i København. Her skal vi sprede madglæde hos en masse entusiastiske børn. Jeg gentager succesen fra sidste år.

Jeg glæder mig til… at genstarte studiet og glide ind i en rar hverdag igen. Det savner jeg faktisk lidt (så ved man, at sommerferien virkelig har været lang 😉)

God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *