Min uge #32

Det bliver lidt en ferieudgave af Min uge i denne omgang, da ugen jo allermest har budt på skønne feriestunder i sommerhus i Bøjden. Men I skal da ikke snydes for nogle af ugens favoritter, tanker og bedrifter.

Musik jeg lyttede til… Top Gun Anthem. Med ørebøffer på og for fuld udblæsning. Eeej, det giver gåsehud!… Jeg måtte simpelthen se filmen (endnu en gang) i går. Den er jo for fed! Lørdag aften helt alene er ganske okay, når det er i selskab af Tom Cruise, romantik, fede jagerfly og popcorn.

På min tallerken… Masser af luksusmad. Fiskeburger på havnen, morgenboller fra bageren, friskbagt rugbrød med lun leverpostej (klassisk, men en sikker vinder), cremede pastaretter, grillede grøntsager, blåbær, is og meget andet sommermad.

Jeg er prydet med… masser af irriterende, kløende myggestik på mine ben. Bagsiden af medaljen i forhold til at bo ved vandet…

Jeg ønsker mig… sådan nogle fine keramikkrus, som vi drak kaffe af i sommerhuset. Man kan fornemme dem lidt her. Små buttede, brune, lidt 60’er-agtige. Super fine altså.
… Men okay; jeg har en svaghed for krus, kopper og små skåle, så det er ikke ligefrem, fordi jeg mangler 🙈

Jeg har læst… en af de her bøger færdig, og jeg glæder mig til at dele den med jer snart.

Årets største… is! På havnen i Faaborg. Med guf og hele pivtøjet. Så har jeg også fået nok for i år. (Af gammeldags vaffelis, forståes, kan snildt spise flere pind-is 😆)

Bedste måde at afslutte ugen… søndagsdate med en savnet roomie. Jeg planlægger noget á la det her til aftensmad. Comfortfood på den sunde måde.

Jeg glæder mig til… at komme tilbage på arbejde … sådan lidt i hvert fald 😅 Vi er som en familie nede i bageren, og det glæder jeg mig til at komme tilbage til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *