Min uge #31

Bedste måde at starte ugen på… forkælelse og hygge hos bedsteforældre.

Musik jeg lyttede til… Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody Jeg får jævnligt et Whitney Houston / 80’er flip og danser fjollet rundt i bedste Jane Fonda-stil … når der ikke er andre hjemme, selvsagt 😅

Jeg undrer mig over… hvorfor der pludselig lægges afgift på peanutbutter. Okay, jeg er med på, at peanutbutter nu går ind i kategorien nødder, som der er afgift på, men den afgift synes jeg helt ærligt er langt ude… Efter min mening, skulle der hellere være afgift på slik, kage og sodavand. Så risikerer man nok, at danskerne iler til grænserne og provianterer, og det kan jeg også godt se udfordringen i… Men det er jo en helt anden diskussion – godt, jeg ikke er politiker 😅 Summa summarum undrer jeg mig over, at der kan vedtages en afgift på crunchy peanutbutter, som smooth peanutbutter kan undtages fra…

Ugens store oplevelse… Fredericia teaters opsætning af Klokkeren fra Notre Dame på gamle scene. Det var dén, jeg var inde at se i tirsdags, og den var intet mindre end FULDSTÆNDIG FANTASTISK! Jeg har set mange storslåede musicals i mit ellers unge liv: Lion King i London, Chicago og Pippin på Broadway, Sound of Music på det Ny Teater osv. osv. men aldrig én, der tog mig så meget med storm! Rørende og medrivende skuespil, smuk sang, og dans, som jeg havde lyst til at hoppe ned på scenen og være med i. Den får den største anbefaling herfra, og jeg under dem deres flotte priser!

På min tallerken… min livret! Saladbowl. Når folk har spurgt mig, hvad min livret er, har jeg været i syv sind og svaret noget i retningen af “…åh det kommer an på så meget – jeg kan godt lide mange forskellige retter…” Totalt kedeligt svar 😆 Og så gik det op for mig, at jeg jo bare generelt er vild med grøntsager og dip, så saladbowls er simpelthen min nyopdagede livret. Og de kan jo heldigvis varieres i det uendelige 😉

Jeg har købt… en masse fine plakater herfra. Blandt andre den her, som passer PERFEKT ind i vores køkken.

I lørdags… kørte jeg med mine forældre til Bøjden på ferie i det yndigste sommerhus. Her går morgenerne stille over i formiddag, kaffen bliver drukket med udsigt over vandet, og aftenerne spenderes med kortspil og slikspisning.

Jeg glæder mig til… at fortsætte råhyggen i denne uge!

RIgtig god ny uge til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *