Min uge #28

Lækreste måde at starte ugen på… Med søde piger til sleepover, filmhygge, slikspisning, sluddersladder og total afkobling. (Det er noget, jeg har praktiseret ret meget indtil videre her i ferien 😉 Det danske sommervejr er vist bare hygge(-inde)-vejr!)

Musik jeg lyttede til… Justin Bieber – DESPACITO! Jo, jeg hører den også, og man må sige, at den kære Bieber har skabt et sommerhit. Jeg vil for altid blive mindet om sommeren ’17, når jeg hører den sang – selvom sommeren jo slet ikke er ovre endnu.

Jeg er taknemmelig for… at jeg har så søde venner, der sørgede for at vores housewarming blev den bedste aften, nat og … morgen! Dagen derpå blev næsten helt rørstrømsk dér midt i pålægschokolademadderne.

Jeg er så heldig at… være blevet foræret 6 ugers gratis træning hos det helt nyopstartede Joga. Et studio med uformel men effektiv yogatræning, og jeg er mega fan!

På min tallerken… Fødselsdagsmorgenmad á la Ipsen og Co. med en sød og fin fødselar i går. Hurraaaa!

Jeg ser… Mercur på TV2. Fin og hyggelig serie, jeg har glædet mig til at se, men som jeg gik glip af, da jeg var afsted i foråret.

Jeg glæder mig til… at lege feriebarn og tage i sommerhus i morgen. Strandture, middagslure, læsning, gåture, hindbærplukning, pandekagespisning, fregner, bare tæer og soooool. Be’ om! 😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *