Min uge #26

Lækreste måde at starte ugen på… Med en sød studiegruppe, der kom på besøg mandag morgen. Formålet var dog knap så lækkert: 24-timers eksamen. Men vi hyggede os ud af det – det er en god evne at have 😉

Musik jeg lyttede til… Phlake – Ouch. Drømte mig lidt til Roskilde i onsdags, da de fik lov til at åbne Orange Scene…

Ugens overraskelse… I torsdags kom jeg hjem til en indflyttergave og et sødt kort fra … ja, min egen roomie! Tænk at have sådan en sød veninde, som forærer “bare fordi du er dig”. Det smelter mit hjerte! Gaven var forøvrigt verdens sødeste veninde-plakat.

Jeg har undret mig over… 

  • … Det danske sommervejr… Jeg forstår det ikke – hvorfor kunne solen ikke bare skinne?
  • … At jeg, i tillæg til punkt 1, i sin tid, da sommerferierne skulle bestilles, turde satse på, at den danske sommer ville vise sig fra … netop solskinssiden… Nu når jeg sidder her under dynen og kigger ud på regnvejret, kunne jeg sådan set godt bruge en ferie i sydens sol!
  • … Hvorfor (nogle) økologiske varer skal være så dyre i forhold til de konventionelle. Åh, det er så ærgerligt, synes jeg.

På min tallerken… Risotto, som jeg lavede, da jeg var vært for madklubben (bestående af mig og mine tre veninder fra studiet).

Rareste to-do at få ordnet… Sat kasser på loftet med vintertøj og -støvler. Aaaah, det pyntede!

Jeg glæder mig til… at få min roomie hjem fra ferie igen 💖 Jeg forsøgte, men jeg kunne altså ikke skrue måsen ned i hendes kuffert 😉

God weekend – og sommeferie til dem, der har det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *