Min uge #25

Musik, jeg lyttede til… Natascha Bedingfield – Unwritten Jeg har fået et lille flashbackflip fra mine unge dage i 90’erne 😉

Lækreste måde at starte ugen på… med sommersol i øjnene og udsigten til varme junidage. Fler’ af dem, tak!

Ugens køb… Jeg har klikket det her spisebord hjem. Jeg er spændt på, om det kommer til at fungere efter hensigten med den runde bordplade i vores køkkenalrum. Nu mangler jeg bare spisebordstole… Jeg har forelsket mig lidt i den her klassiker.

Spørgsmål, der satte tankerne i gang… Jeg blev bedt om at svare på mit bedste og mit værste minde, og det måtte jeg altså lige bruge lidt tankekraft på at finde frem til. Jeg er ikke kommet frem til et endeligt svar, men på en masse gode bud. Det er jeg egentlig fint tilfreds med ☺️

På min tallerken… Dette års vinderdessert af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem. Jeg var inviteret til Bornholm som en del af bloggerdommerpanelet til årets dessertkonkurrence og fik den store ære at smage alle tre finalistdesserter. De var fantastiske alle tre!

Jeg glæder mig til… Når jeg i morgen kl. 12.00 har afleveret min sidste eksamensopgave og ENDELIG har sommerferie! Juhu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *