Min uge #24

Musik, jeg lyttede til… Scarlet Pleasure – Limbo Jeg spår altså, at det bliver årets danske sommerhit.
Lækreste måde at starte ugen…
 ved at vågne op i min nye lejlighed. Det var – og er stadig – den vildeste følelse!
Rareste to-do at få ordnet… samlet mine møbler og tømt flyttekasser. Endelig kan jeg pakke ordentligt ud efter – more or less – fem måneder i en taske 😅
Tanker, der har sat sig fast… at jeg har så søde veninder, der er klar til at hjælpe, lige meget hvad det handler om ♥️
På min tallerken… (eller netop mangel på samme) Aldrig har jeg spist så meget færdigmad, som jeg gør nu. Madlavningen er ikke blevet prioriteret før flytning, og mangel på plads, tid og overskud har resulteret i at måltiderne har stået på købe-mad. Dog primært salater fra netto eller 7-eleven, men der er også røget nogle sandwichs og pizzaer ned. Det er heldigvis bare en periode 😉
Årets første… solbadning i Danmark lørdag eftermiddag, hvor flytterod måtte passe sig selv, og jeg lagde mig ned i den nærmeste park.
Det, jeg glæder mig til… SOMMERFERIE! Den kan kun komme for langsomt, men jeg må lige vente halvanden uge endnu… 😉

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *