Min søde to-cook-liste

Min to cook listeMin to cook listeHvis jeg havde al den tid i verden, jeg kunne ønske mig, (og vi legede, at gulerødder og spinat i stedet var de store syndere) ville jeg bage, pynte og spise kage og søde sager i laaaange baner. Der er vist ingen tvivl om, at jeg har en (kæmpe) sød tand, hvis man kigger rundt her på bloggen 😉

Jeg har skrevet en masse spændende og yderst fristende projekter ned på en liste. Jeg kalder den min to-cook-liste, og jeg glæder mig til at føre den ud i livet ved lejlighed..
Når jeg støder på noget, der fanger mit søde øje – for sådan ét har jeg også – skynder jeg mig at skrive idéen ned, så jeg ikke glemmer den. Jeg er fan af (lækre) lister!

På min to-cook-liste står blandt andet:

Og så lige et par hits, der bare aldrig slår fejl:

Har I nogle opskrifter, I vender tilbage til gang på gang? Eller nogle nye I planlægger at teste til en særlig lejlighed?
Del dem endelig i kommentarfeltet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *