Hytteostsnack med sundsød topping

Hytteostsnack med sundsød topping
Eksamen er overstået, og jeg nyder min ferie i fulde drag! Jeg sover længe som en syvsover, laver luksuslækker morgenmad til mig selv, går lange ture i efterårsfarverne, hyggesnakker med mine bedste veninder og når alle de ting, der har ligget og kigget langt efter mig, mens jeg havde lukket mig inde i eksamensboblen.

Boblen er endelig blevet punkteret, og jeg er sprængfyldt med gode idéer, der skal bages og testes. Jeg håber, at det kommer bloggen til gode. Jeg har spændende eksperimenter i ærmet 😉

Hytteostsnack med sundsød topping
Hytteostsnack med sundsød toppingHer får I en hytteostsnack med sundsød topping. Den er skøn som morgenmad eller snack til eftermiddagssulten.
Måske tænker du: “Hytteost med bær og nødder? Det lyder skørt..” Det er det også lidt, men ikke desto mindre smager det altså dejligt; det er sundt og nærende og flot at kigge på.

Hytteost indeholder meget protein og mætter derfor godt. Top det med nødder, (frysetørrede) bær, kerner eller tørret frugt og du har en skål propfyldt med sundhed.Hytteostsnack med sundsød toppingHytteostsnack, 1 pers.

Hytteost naturel, gerne 1,5% fedt

Topping her:
Bipollen
Frysetørrede blåbær
Mandelsplitter
Pistacienødder
Tranebær

Fremgangsmåden er vist ret ligetil.
Nyd den med god samvittighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *