Glimt af bededagsferie

 Flower shopping
Ét af de bedste og hyggeligste tegn på, at sommeren er lige rundt om hjørnet
Friskbagte, lune, kardemommeduftende hveder (opskrift her)De blev nydt med aftenteen aftenen før st. bededag, som traditionen foreskriverVi var i Det Kongelige Teater og se balletforestillingen JuvelerPizzanight (opskrifter her) Lørdagen bød på sammenskudsfrokost med søde venner…Jeg stod (blandt andet) for kage 😉 Ferien blev også brugt i haven, hvor der blev ordnet og plantet både blomster og krydderurter. Nu bliver madlavningen (endnu mere) en leg.

… og så var den bededagsferie væk. Den forsvandt på et øjeblik, men den har også været fyldt af gode stunder med venner og familie, hygge og solskin.

Ferien startede allerede torsdag aften med lune hveder og sofaslapperi. Fredag kunne vi endelig nyde i haven hos mine forældre, så vi skyndte os på planteskole, og hjem igen og plante alle de fine farver. Der er intet, der frisker op som friske blomster – også i haven – og det er virkelig et hyggeligt projekt, der vidner om, at sommeren er godt på vej.
Om aftenen tog vi i Det Kongelige Teater. Vi så et pragtstykke af en ballet, og jeg blev igen mindet om, hvor dejligt det er at gå i teatret. Jeg elsker jo ballet, og jeg stornyder at se det på store scene. Så fint!

Lørdagen stod i søde venners tegn med sammenskudsfrokost, gåture i solskin og kaffe-kage på terrassen. En skøn dag, der bare alt for hurtigt blev til aften. Tiden flyver jo, når man er i godt selskab ☺️

Derudover blev der også masser af tid til praktiske gøremål og krydsen-af-to-do-listen i miniferien. Det var virkelig en mini én, og nu er vi allerede i fuld sving med den nye, hele uge. Min mandag er heldigvis startet godt ud med hyggelig eksamensmøde med studiegruppen og et efterfølgende kaffeaftale med en savnet veninde. Mandagen er slet ikke slut endnu, så jeg ønsker jer bare en rigtig dejlig mandag og ny uge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *