Gå væk snue – Varm mælk med honning

Varm mælk med honningEfterårets kulde har sneget sig ind på mig, og jeg har fanget den klassiske efterårssnue. Øv!

Jeg forkæler mig selv med kamillete, varme tæpper, sutsko, strikketøj, appelsiner, slappetid i sofaen, disneyfilm og varm mælk med honning. Faktisk har jeg aldrig før turde kaste mig ud i den der varme mælk. Jeg må være ærlig at sige, at det ikke har tiltalt mig særlig meget.
Men forleden havde jeg faktisk lyst til at smage det, og tanke blev hurtigt til handling.

Det smagte godt! Og det gjorde godt for både krop og sjæl.

Varm mælk med honning

Varm mælk med honning, 1 pers.

2 dl mælk
2 tsk honning
Kanel

Varm mælken i mikrobølgeovnen, bland honningen i og drys med kanel.

Jeg er sikker på, at det også smager rigtig godt, selvom man ikke er syg. Nogen gange må man gerne forkæle sig selv, selvom det bare er en grå tirsdag eftermiddag.

3 tanker om "Gå væk snue – Varm mælk med honning"

  1. Jens Jørgensen

    Det mangler bare lige at oplyses at honningenen ikke bør kommes i for varmt vand eller mælk, da de gode og helsebringende egenskaber bliver ødelagt vis væsken er over 40 grader, de såkaldte enzymer bliver ødelagt ved temparatur over 40 grader.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *