Feriebarn

 Friskfangede fladfisk med citron og dild til aftensmad. Nye kartofler og salat on the side 🙌🏼Det indbyder til god tid og afslapning!Blikstille vand, dybblå himmel og en Anders And båd, der kommer tøffende… Efter (hvad jeg synes var) et ret koldt dyp i havvandet, fortjente vi en stor is Sommermad ✌🏼  Mmmmh!Feriemorgen med solskin, friskbrygget kaffe, morgenbrød fra bageren og en god bog Og solskinsmadder på frokosttallerkenen

Jeg er hjemme igen fra nogle skønne dage som feriebarn. Hjemme i min lille lejlighed. Min hule. Det er stadig så nyt, at jeg kan glæde mig helt til at komme hjem. At træde ind af den røde dør og håbe “haaiiij”. Det er hyggeligt, er det!

De sidste par dage har jeg været i sommerhus hos mit ekstra sæt bedsteforældre. Vi har spist pandekager med hindbærmarmelade (traditionen tro), drukket morgenkaffe i drivhuset, badet i havet og spist is på havnen, spillet kortspil om aftenen med solvarme kinder, grillet sommermad til aften, været på loppemarked, badet udendørs, nynnet, tullet og haft god tid.
Jeg er startet på at læse en ny bog, taget lur i solen med god samvittighed, ladet tankerne flyve ud over det blå hav, spist solskinsmadder, plukket hindbær og sovet mere end nok om natten. Sådan en miniferie, hvor batterierne bliver opladet og alle depoterne fyldt. Både mentalt og fysisk. Masser af d-vitamin, tid til at fundere lidt over tilværelsen, god mad, hyggestunder og ro.

Vi var virkelig heldige med vejret både onsdag, hvor vi sejlede til Lynæs og badede og fik is. Købte frisk fisk på havnen og en masse lækkerier fra grøntsagsboderne til grillen.
Og torsdag hvor vi sugede hver en solstråle til os og håbede at skyerne havde glemt, at de skulle dukke frem i løbet af dagen. De blev heldigvis forsinkede, og vi nåede en masse solskinstimer inden da.

Selvom det “bare” har været en lille smuttur, føler jeg alligevel, at jeg “har været på ferie”. Jeg er hjemvendt med varme tanker, der snart bliver til gode minder.

Resten af ugen herhjemme står på hyggeligt morgenmadsbesøg, yogatid, fredagsrock i aften, fødselsdagsfejring og en masse andre hyggeting.

Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *