Det blev en sen omgang månedens mums i denne måned. Februar er fløjet afsted, og jeg kan slet ikke forstå, hvor den er blevet af! Jeg startede studie d. 2/2 og har nået at opleve mere end jeg har gjort de sidste mange måneder.. tilsammen. Det er fantastisk!
Jeg er (indtil videre) ikke i tvivl om, at jeg har valgt rigtigt. Det er præcis, hvad jeg håbede: At man kommer hele vejen rundt om maden – ikke kun som føde og næring, for at mennesket kan kunne fungere fysisk, men også maden som et måltid og dets værdier; livstil; maden som noget socialt; maden som benzin til vores celler og organisme i det hele taget; og motionen som en sundhedsfaktor oveni.
Som ekstra bonus har jeg fået de sødeste studievenner, klassekamerater og veninder. Det betyder alverden, og jeg er KUN positiv 😀
Her får I lidt af månedens mums i billeder. Det var den helt store fastelavnsbolle-måned, og den blev fejret men manér af flere omgange herhjemme.
Livet som studerende i indre København er farligt, når man er en kaffe- og kanelsnaskelsker!
(Og har studievenner med samme svagheder..)
Restefrokost efter løbetur på 7 km (ja, den skulle med, for jeg er MEGA stolt 😉 ) Stegt kylling i kokosmælk med ris og tilbehør / ristaffel-ish.
Kvalitetstid en fredag aften:
Prinser og prinsesser, en kæmpe slikskål, varm te, de her fastelavnsboller, dyner og en sød roommate. Det er opskriften på en aften af den bedste slags!
Kærlighedscocktail Valentines dag.
Fastelavnsboller med remonce og chokolade – mmmmh!
StudieLIVET! En latte og søde studiepiger gør læsning meget sjovere.
Min mors fødselsdag blev fejret på bedste vis: Stor brunch på Restaurant Kongemosen, søde venner, dejlig familie, flotte gaver, grin og masser af smil, gåtur i det smukkeste solskinsvejr (selvfølgelig skinnede solen lige denne dag), hentemad, spilleaften og råhygge. En fødselsdag præcis efter vores bog.