Fastelavn er mit navn…

Fastelavn er mit navn…boller vil jeg bage!

I går, søndag, var det fastelavn, og selvom jeg ikke skulle fejre det med hverken slåen katten af tønden eller med fantasifuld udklædning, ville jeg alligevel bage fastelavnsboller. Det er altså en fin tradition her i den kolde tid, hvor vi bare går og venter på de lysere dage, solskin og varme. Det falder på et tørt sted (selvom det har stået ned i stænger i dag 😉 )

Det er de samme fastelavnsboller – den samme opskrift – jeg bager år efter år. Gammeldags fastelavnsboller med sød bolledej, prikket vanillecreme og enten blød nougat eller frisk syltetøj. Opskriften delte jeg med jer sidste år her. Hvert år bliver de pyntet anderledes, i år drysset med grønt og pink.

Fastelavn er mit navnJeg delte et billede af fastelavnsbollerne med jer på Instagram i går. Følger I med dér?
Chrichri repostede mit billede og roste det. Jeg blev stolt helt nede i mine tæer 🙂

Havde I en festlig fastelavn? Med eller uden fastelavnsboller?
Heldigvis breder fastelavnsbollesæsonen sig efter min mening over længere end bare én dag. Jeg er i hvert fald ikke færdig med fastelavnsbollespisningen endnu..

Fastelavn er mit navnFastelavn er mit navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *