En rund, propmæt og hjerteopvarmet fødselsdagsnisse

En rund, propmæt og hjerteopvarmet fødselsdagsnisseDagen d. 14. december er nok årets anti-klimaks-dag. I tæt konkurrence med d. 25. december…
D. 14. december er nemlig dagen efter min FØDSELSDAG! Ja, jeg går stadig (for) meget op i min fødselsdag, og hvert år går jeg d. 12. december i seng med sommerfugle i maven vel vidende, at jeg har en meeeeget lang – og til tider søvnløs – nat i vente 😉

I år var natten til min fødselsdag netop sådan: Jeg vågnede hver time, lyttede efter skramlelyde nede i køkkenet, frydede mig over al den fødselsdagsluksus, jeg kunne se frem til og ønskede bare, at klokken ville blive morgen.
I år var d. 13. nemlig en ekstra stor dag. Det var min 2. runde fødselsdag. Men ikke nok med det; jeg skulle også holde MIN første fødselsdag hjemme i MIN lejlighed for alle MINE veninder. Nøj, hvor jeg glædede mig.

En rund, propmæt og hjerteopvarmet fødselsdagsnisse

Min fødselsdag var helt perfekt, præcis som jeg havde ønsket mig.
Jeg sov hjemme hos mor og far, og de vækkede mig (traditionen tro) med morgensang, flag, stort morgenbord, gaver, kys og kram. Med meget mætte maver og flere dejlige gaver rigere gik jeg i køkkenet og bagte luciaboller (d. 13. december er jo luciadag) til om eftermiddagen. Jeg hoppede i mit nyindkøbte fødselsdagstøj, og så rullede vi ellers mod Frederiksberg med lagkage, boller og diverse fødselsdagspynt i bagagen.
Inde i lejligheden blev jeg mødt af en sød Mette og et kæmpe “tiiillyyyyykkkeeeeee”!!!
Jeg fik hurtigt anrettet lagkagen, bollerne, de hjemmebagte småkager, teen og kaffen, og hvad der ellers hører sig “boller og lagkage” til.

Jeg var SÅ klar!

En rund, propmæt og hjerteopvarmet fødselsdagsnisse

Det var en råhyggelig eftermiddag, hvor der blev snakket, grint, drukket og spist – og jeg fik meget ros for mine køkken-kreationer.

Aftenen blev sluttet af med manér: Verdens bedste burgere, fritter og dip på den lokale Halifax (jeg knuselsker det sted!) i sødt selskab.
Hjem igen til mor og far, hvor en kop te, tæppet i sofaen og dagens afsnit af Tidsrejsen ventede.

Jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig min 20 års fødselsdag bedre! Stille og rolig i søde menneskers selskab, med dejlige gaver og mavelækkerier. Det er en dag lige efter min bog.

Det eneste negative er, at der nu er 363 dage til, at det igen bliver min fødselsdag (jo, det var skam 20 år jeg blev..) Det er næsten ikke til at bære! Godt det snart er jul!

En rund, propmæt og hjerteopvarmet fødselsdagsnisse

Nu fik jeg vist nævnt i indledningen, at dagen i dag, d. 14. december, er den største anti-klimaks-dag. I år har det ikke helt været sandt. Jeg fortsatte på bølgen. I dag har jeg nemlig holdt fødselsdagsbrunch for familien, og jeg har fået lige så mange gaver, været sammen med lige så mange søde mennesker og fået lige så god mad, som i går, så klagesangen trækker jeg lige i land igen. I morgen kan jeg surmule lidt.. men også kun lidt.

Glædelig 3. søndag i advent fra en nu rund (altså i “nu-er-jeg-20-år”-forstand), propmæt og hjerteopvarmet fødselsdagsnisse, der alligevel liiige kunne klemme et stykke lagkagerest ned. Godt nok er jeg blevet voksen og ansvarlig, men den søde tand – den er der endnu 😀

En rund, propmæt og hjerteopvarmet fødselsdagsnisse{ Opskriften på luciabollerne er Sif Orellanas og Copenhagen Cakes har inspireret til julekrydder(lag)kagen }

2 tanker om "En rund, propmæt og hjerteopvarmet fødselsdagsnisse"

 1. Christel

  Kæreste dejlige Louise.

  Stort tillykke også fra Allan, Andrea og mig, dejligt at du havde nogle fantastiske fødselsdag, du er jo ikke helt færdig
  med gaver endnu, for vi glæder os til at give dig vores.

  Knus og kram og god dag
  Christel

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *