Den fineste tepotte

Den fineste tepotteI denne uge kom min længe ventede julegave hjem. Den fineste tepotte!
Klassisk, tidsløs og med den helt rigtige tepotte-form.

Den fineste tepotteTepotten er fra Plint, og da jeg skulle hente den, var der sørme tilbud på kaffekanden i samme stel. Jeg fik ondt af min tepotte, og jeg måtte have kaffekanden med hjem, så de kan holde hinanden med selskab 😉 De er et godt par! Nu mangler jeg bare en tepottevarmer. Har I nogle forslag til, hvor sådan én kunne findes? Har I spottet nogle pæne?

Tepotten er indviet og har allerede brygget mange liter te i weekenden. Min weekend har nemlig stået på bytur, sofahygge med te, slik og film, gåture i solskin, hyggesnakke og årets første is. Dejlig weekend!

Min energi er tanket op, og jeg er klar parat til en ny uge.

Den fineste tepotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *