Cremet havregrød med banan

Cremet havregrød med bananKulden og mørket har langsomt sneget sig ind på os, og nu er morgenerne efterhånden virkelig mørke og kolde. Derfor har jeg skudt havregrødssæsonen i gang igen. Havregrynene med mælk har fået en varm overhaling.
Bløde futter, striktrøje, tændte stearinlys og så en lun havregrød – det er sådan, jeg starter de tidlige timer i øjeblikket.

Jeg varierer min grød lidt fra dag til dag, for jeg elsker at eksperimentere med nye smage. Se andre gode forslag HER og HER.
Forleden lavede jeg cremet grød med banan og skønne toppings. Den smagte så godt, at jeg havde lyst til at dele den med jer.

Hvad spiser I til morgenmad for tiden?
Fortæl endelig, så vi kan inspirere hinanden 🙂

Ha’ en dejlig torsdag!

Cremet havregrød med banan Cremet havregrød med bananCremet havregrød med banan, 1. pers.

1/2 banan
1 dl havregryn
1 dl kokosmælk
1 dl vand
1 knivspids salt

Topping:
Bananskiver
Kakaonibs
Valnødder
Peanutbutter

Mos bananen med en gaffel og bland banan, havregryn, kokosmælk og vand i en skål. Drys med salt. Giv blandingen 1,5 minut i mikrobølgeovnen. Rør lidt i grøden, pynt med toppings.
Og nyd! – Det bliver ikke nemmere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *