Brødmuffin med morgenfyld

Forleden morgen følte jeg mig knap så inspireret af indholdet i vores køleskab. De sædvanlige havregryn med mælk på virkede pludselig ikke som den store kulinariske oplevelse. Så var det, jeg kom forbi Valdemarsro og fik øje på denne frække sag. Jeg fandt ingredienserne frem fra vores alligevel ret velassorterede køleskab (dog er opskriften tilpasset, hvad vi havde på hylderne) og gik fluks i gang. En flad bolle blev banket endnu mere flad og stoppet i en muffinform. Her blev den først smurt med flødeost og sennep, derefter fyldt med en skive hamburgerryg, en asparges, timian og til sidst toppet med et æg. Kun lige til randen. I ovnen med den en 25 min på 180°C indtil hviden var størknet. Ud kom den lækreste morgenmadsmuffin, jeg nogensinde har fået. En stor kulinarisk oplevelse blev det alligevel til fra det kedelige (men velassorterede) køleskab.

Brødmuffin

Brødmuffin2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *