Blandede glimt fra hverdag og fest

 Når mælkebøtterne står side om side og dækker en hel mark, synes jeg faktisk, at ukrudtsplanten kan være noget så yndig… Venindehygge og “catch’en up” på Bowl Market. Vi fik begge deres That’s Nuts-acaibowl, og den smagte syndigt godt!Blomsterne her står i en krukke i mine forældres have, og til vores store skuffelse er de meget af tiden helt krøllet sammen, men denne dag havde de åbnet deres fine, farvestrålende blade mod solen.    Vi har været på virksomhedsbesøg hos Sund med Signe, som er selvstændig med personlig træning og kostvejledning. Hun har ernæring- og sundhedsuddannelsen i baggagen, og det var inspirerende at høre om praktiske erfaringer og tanker fra det virkelige liv.  Jeg bagte fem lagkager til min svogers 40 års fødselsdagsfest. Efter fødselarens ønske bestod de af kakaobunde, jordbærmousse, bananskiver, nutellafrosting og jordbær på toppen. Det blev sky-rost og stornydt til konditorens begejstring 😉Endnu en venindehygge med acaibowls, godt nok bare en anden veninde og en anden bowl, et andet sted.. Men (næsten) lige så godt!Fantastisk, klar og strålende sommerhimmel.I går fyldte min far rundt (det opdagede I nok, jer der følger med på insta-story) og det blev fejret med alt hvad der dertilhører.Han havde bestilt marcipanlagkagebunde med rabarberskum og jordbær. Hvad han ønsker, skal han få 😍🇩🇰

Så er jeg på pletten igen med endnu en omgang glimt – denne gang fra både hverdag og fest. Jeg nyder hverdagen, og jeg synes, at der er en charme i at falde ind i en trummerum, men festerne og weekenderne kan altså noget.
Dengang jeg gik i folkeskole, fik jeg tit weekenden-er-slut-depressioner (og det får jeg sådan set stadig 🙈), og hver gang jeg beklagede mig over, at livet ikke bare var én lang sommerferie, svarede min mor altid “Jamen skat; hvis der ikke er hverdage, er der heller ingen weekend at glæde dig til. Så ville weekenden ikke være noget særligt.” Og hun har jo ret – det har mor altid.

Hvis man pynter lidt på den der hverdagstrummerum; kæler lidt for den, så bliver det ganske godt. Måske lidt overkill at tage til galla hver tirsdag, men I har fanget den, ikk’?

Spise chokolade og jordbær en mandag aften, bare fordi man kan.
Sove længe en tirsdag, fordi man kan møde senere.
Tage til gadefest en onsdag (- skal I også til distortion?☀️🎉)
Drikke champagne en torsdag, fordi livet er dejligt.
Fredag er bare fredag og helt magisk i sig selv. Der er højere til loftet og lunten er længere på en fredag. Sådan er dét bare.
Og vupti, så er det sørme weekend igen 🙂

Så med en uge, der er fyldt med rar hverdagspynt, og som, jeg ved, derfor kommer til at flyve afsted, vil jeg ønske en dejlig mandag aften og ny uge til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *