♡ 17. Marcipansmåkager med chokolade ♡

Marcipansmåkager med chokoladeBag dagens låge dukker mine yndlingssmåkager frem! Marcipansmåkager med chokolade. De er egentlig ikke specielt julede, men for mig symboliserer de alligevel julehygge og hjertevarme, for i min familie er det ikke rigtig jul, hvis marcipansmåkagerne med chokolade ikke er at finde i småkagedåserne. Det er min families egen julesmåkage.Marcipansmåkager med chokolade Marcipanen er sej, chokoladen smelter på tungen, og det hele forenet i en sprød, sød småkage. Det beskriver vist rimelig godt min begejstring for disse lækkerbiskner.
Måske de skulle tilføjes din families julesmåkagerepetoir? Eller bages til en sød værtinde? Fine ser de jo ud..Marcipansmåkager med chokolade Marcipansmåkager med chokoladeMarcipansmåkager med chokolade, ca. 60 stk

250 g margarine
100 g brun farin
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
1 tsk vanillesukker
1 æg
100 g marcipan
100 g mørk chokolade (jeg kan bedst lide 60-70%)

Smelt margarinen og bland den sammen med brun farin i en stor skål. Bland hvedemel, bagepulver, salt og vanillesukker sammen i en anden skål, og bland hakket chokolade og marcipan heri. Hæld margarineblandingen i sammen med ægget og bland det godt. Rul dejen til en pølse og læg den på køl i en times tid. Skær pølsen i skiver á 0,5 cm og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Lad dem køle af på en bagerist, og når de er helt afkølede bør de opbevares i en kagedåse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *