10 tilfældige ting om mig

Post Nik & Jay-koncert i fredags med snyde-vin i glasset og dunkel belysning

1. Jeg er håååbløs romantiker. I mine øjne er en fyr først en ægte gentleman, hvis han tager kvinden i hånden ned ad trappen, trækker stolen ud for hende eller betaler for kaffen. Intentionerne om det er egentlig (nogle gange) nok for mig.

2. Mine yndlingsfilm er disneyfilm jf. punkt 1. Prinser, prinsesser og ‘leve lykkeligt til vores dages ende’ får mig til at drømme.

3. Da jeg søgte uddannelse blev jeg optaget på både Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og på mit nuværende studie. Jeg valgte Ernæring og Sundhed med hjertet og mavefornemmelsen, men interessen for journalistik har ikke sluppet grebet siden, og sådan har jeg nu valgfag i journalistik. Jeg uddanner mig indenfor mine interesser, og det er fantastisk 😀

4. Jeg har det ret stramt med mundlyde. Alle slags! Smasken, slupren, sutten-på-tænder og hvad man ellers kan finde på. Jeg kan slet ikke holde det ud. Som i SLET IKKE! 😅

5. Jeg har aldrig karakteriseret mig selv som kræsen, men efter, jeg er blevet voksen, spiser jeg langt flere ting, end jeg gjorde som barn. Der er dog stadig nogle ting, jeg er knap så glad for, f.eks. rå løg, kokosmel,  koriander, portvin (og andet krads i samme familie – deriblandt vin (helt voksen er jeg vist ikke)), saltlakrids, ærter og østers.

6. Seneste tilføjelser til mad-jeg-godt-kan-lide-repetoiret er ingefær, kidneybønner, frisk kokos, marcipan og tilberedt peberfrugt.

7. Jeg er vokset op med virkelig meget musik qua mit danseliv. Mit andet hjem var danseskolen, og der bragede altid 2-3 sange ud af højtalerne i de forskellige sale. Derfor spiller jeg også altid musik herhjemme (hvis ikke jeg afspiller en podcast istedet), og jeg har konstant en eller anden sang på hjernen, jeg går og nynner med på.

8. Min roomie har det på præcis samme måde, hvilket resulterer i virkelig meget skønsang herhjemme i hulen 😂

9. Når der en sjælden gang imellem er helt stille uden baggrundsstøj, har jeg hyletone for ørerne. Jeps, høj dansemusik gennem hele barn- og ungdommen har sat sine spor.

10. Jeg er ikke – og bliver aldrig – nogen handywoman. Min far er handyman med stort H, og jeg overlader gladeligt arbejdet til ham. Selvom jeg til tider synes, at det kunne være lidt sejt at klare alting selv… Til nøds kan jeg samle skuffer, hænge billeder op og male ting. Men jeg er altså helst fri 🙈

En tanke om "10 tilfældige ting om mig"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *