10 tilfældige ting om mig

Strikbuks, paraply og mine yndlingssneaks

1. Jeg synes, at 60’erne og 70’erne er ret seje årtier, og jeg ville gerne have oplevet dem dengang. Jeg har implementeret gode ting derfra i perfekt kombination med nutiden.

2. Til gengæld synes jeg, at det er ret sejt at kunne sige, at jeg har oplevet årtusindeskiftet. Hvor vildt er det ikke lige, når man tænker helt vildt over det?! 😀

3. I min venindegruppe bliver jeg drillet med, at jeg gruppens ‘bedstemor’. Jeg kan godt lide at strikke, ose på biblioteket, gå ture i naturen og opvarte mine gæster. Jeg kan godt følge dem; pigerne altså.

4. Jeg er meget visuel, og jeg husker bedst, hvis jeg danner billeder for mig selv på nethinden. Det er lige fra sangtekster, madopskrifter, tabeller i matematik til ruten på maps…

5. Og apropos sangtekster: Jeg kan teksten til ufattelig mange sange ud og ind. Nogle gange bliver jeg helt overrasket over mig selv, hvis der bliver sat en sang på, jeg ikke har hørt i årevis. Sådan forsvinder min stemme let til en koncert, bytur eller en anden festlig lejlighed, der indeholder musik.

6. Mine guilty pleasures er peanut butter, karamel og chokolade. Det kan jeg spise på alle ugens dage, på enhver tid af døgnet! (Jeg gør det ikke – men jeg ku’ godt 😉)

7. Jeg lærte at drikke kaffe, da jeg boede i New York for fire år siden. Det var ret nemt! For hvis ikke i NYC, hvor så? 🙂

8. Jeg har et svagt overforbrug af emojis. Måske I har kunne fornemme det lidt herinde, hvor jeg ellers virkelig begrænser mig. Det er svært! Jeg kan snart ikke skrive en meddelse uden fem/syv emojis, der beskriver min sindsstemning 😅

9. Jeg er lidt af en kommanørd. Min dansklærer i gymnasiet var fantastisk, og han har oplært mig til grammatikpolitiet. Jeg kan simpelthen ikke forstå en tekst, hvor der er forkert kommatering…

10. Til gengæld kan jeg hurtigt se mig træt på en tekst, jeg selv har skrevet, og derfor have svært ved at skille skidt fra kanel. Min mor er den bedste korrekturlæser, jeg kender <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *