10 rarheder

10 rarhederHer har jeg en ny omgang rarheder på denne forårsonsdag. Det er onsdagskarma med stort K, og jeg synes, at det er skønt at tænke tilbage på den forgangne uge med positivt sind og være taknemmelig over de små ting i hverdagen (jf. indlægget i går).
Selvom studiet fylder rigtig meget, har jeg stadig tid til at hænge lidt i sofaen, gå i biografen en hverdagsaften, danse, besøge på kaffe-kage-hygge og spise ude. Når det hele går op i en højere enhed, er det lidt af en sejr.

  1. Lange gåture med en god lydbog i ørerne
  2. Morgencykeltur til studiet
  3. At høre begejstringen over min medbragte kage til studiedag med min søde studiegruppe
  4. Lilleputtere der kaster sig i armene klar til krammere
  5. God samvittighed
  6. Weekend fyldt op med tid
  7. Nyklippede, silkebløde hårspidser
  8. At finde et godt blad i postkassen, jeg havde glemt jeg havde købt
  9. At slænge sig i sofaen med tæppe og ovennævnte blad, klar til alene-kvalitetstid
  10. En lækker aftensmad, der redder en meget lang og hård dag på studiet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *