10 rarheder

10 rarheder 2
At finde de små, men ikke desto mindre vigtige, rarheder i hverdagen, er altså en rigtig sund ting, har jeg erfaret. Det gør godt for sind og sikkert også krop, forestiller jeg mig.
At stoppe op, sætte på pause og lige nyde øjeblikket, et noget jeg ikke er har været særlig god til at prioritere. For jo, jeg har da hørt alle prædikerne om, at man skal leve i nuet og nyde livet, mens man har det, men det har bare virket lidt for “jeg-flyver-oppe-på-min-lyserøde-sky”-agtigt til mig. I stedet har jeg fundet denne metode, hvor jeg husker tilbage på de små ting, der har bragt et smil på læben eller ro i sindet i den forgangne uge. Det er lidt mere nede på jorden i forhold til mit temperament, men hver sine præferencer. Og hurra for forskelligheder!

  1. At vide at foråret er på vej
  2. Søde veninder på besøg til aftensmadsspisning
  3. En dampende varm kop kaffe medbragt til en tidlig morgenforelæsnig
  4. Fotografier af gode minder
  5. Knasende rent sengetøj
  6. Og ovenstående endnu bedre, hvis det tages i brug efter et langt, varmt bad
  7. Løn og SU
  8. At lægge store og små planer
  9. Og herefter at lykkes med at føre dem ud i livet
  10. Mine varme, bløde sutsko

Følg endelig med på snap’en, her deler jeg også små og store rarheder. Jeg hedder noget så originalt som louiseslammesky 😉

En tanke om "10 rarheder"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *